Dag 24. Detta gör mig glad

I väntan på våren. Nu väntar vi på små mössöron och på påskgräsets skira grönska.

En del av fotolistan.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dag 24. Detta gör mig glad

 1. Maria skriver:

  Vi saknade er på rytmiken idag. 🙂

  Skulle jätte gärna träffas nån dag för kaffe för det känns att jag skulle villa tala med dig om min förlossningsdepression. Vet inte vad jag borde göra, har funderat på att skriva en bok om mina tankar men det känns lite att ta i. Inte är jag någon skribent och hur skulle jag kunna fylla alla sidor med mina känslor.

  Vet bara att jag sku villa tala med nån som har barn och som inte känner mig så bra ännu.

  Krya på er!

  • sonja skriver:

   Maria! Förstås! Vi ska träffas! Har ni lust att komma hit hem till oss på kaffe? Annars är vi också rätt rörliga, men då helst mellan nio och tolv på fm!

   Har du läst boken baby blues? Om inte får du låna mitt exemplar!

   Stor kram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *