Dag 25 : I all hast

Mitt hår var riktigt snyggt i morse, men efter att jag hade varit ute i fuktig dimma såga jag ut som ett tovat får i håret. I all hast flätade jag en fläta och la upp det medan jag drack kaffe med Camilla. Det är fördelen med länge hår.

Del av fotolistan.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dag 25 : I all hast

  1. Maria skriver:

    Usch, du är också en sådan där äcklig människa som kan göra fransk fläta åt sig själv….

    Du måste lära mig! Mitt hår är längre än det varit på flera år men oftast bara en råddboll..

    • sonja skriver:

      Förlåt… Jag lärde mig fläta mitt hår då jag var sju år, hade öroninflammation och övriga familjen badade bastu… Minns ännu var jag stod och hur jag kämpade. Det är lätt, jag lär dig! Och ditt hår är snyggt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *