Ny bok

Är inne på deckarlinjen igen. Det passar mig just nu, måste ha något lätt och underhållande. Det måste vara en bok som man kan läsa på bussen eller medan man sitter på golvet och hjälper Saga att rada in rätt figur i rätt hål… Så jag började på den här igår:

Ann Rosmans Fyrmästarens dotter. Det står att den ska vara ännu bättre än Camilla Läckberg, så jag köpte det. Vi får se! (Jo, jag hittade Photo Booth, så nu får ni alla bilder spegelvända i fortsättningen, haha!)

Nu ska vi se om min kaffemaskin vill mala ännu lite bönor åt mig, de är nämligen mycket slut…

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ny bok

  1. snigelnharald.blogspot.com skriver:

    Tips för att slippa spegelvända bilder: välj edit -> auto flip new photos. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *