Bäst

Det här är dagens bästa stund. Vi sitter i soffan och jag matar henne. Nära. Hon somnar medan hon äter och jag bara njuter. Hon är så fin.

Efter det lägger jag ner henne i vagnen och så åker hon ut på balkongen och sover i två -tre timmar. Vilket också är ganska bäst. Hon sover ännu i den tjocka Ticket-åkpåsen av dun, vilket gör att hon inte behöver utekläder på , det räcker med innekläder plus en kofta.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Bäst

 1. Camilla skriver:

  Fina ; )) Jag sydde två tunna åkpåsar till Nicholas ( klippte till av fleece och sydde fina blommor på )…..Du får se den ena där omkring halv tre tiden ; )

  • sonja skriver:

   Spännande, kanske jag lägger in en beställning då! Sälv brukar jag gå i dunvästen till midsommar så det kan gott hända att Saga tvingas sova så länge i dunpåsen?! Jag tror ju fortfarande att vi lever i symbios, fryser jag fryser hon… Ses.

 2. mamma skriver:

  Åååh, va söt hon är. Mormors lilla. puss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *