Ny läshörna?

Saga sover många timmar på balkongen som känt är, jag har som plan att då släpa ut babymonitorn, filtar, böcker och kaffe… Men så långt har jag inte kommit ännu. Jag öppnade istället köksfönster och så satt jag där och läste en stund i solen. På kökspallen, hur skönt som helst.

Aj  undrar du vad jag läser? Nå jag gick bet på den andra boken av Ann Rosman, Själakistan heter den. Riktigt spännande om forntida religioner och mystik. Jag skrev ju om den första boken här. Börjar ”känna” huvudpersonerna allt bättre nu, sådant gillar jag.

Jag skulle nu inte våga påstå att hon klår Camilla Läckberg ändå. Men det kan hända att jag har en speciell relation till Läckberg eftersom det var de allra första deckarna jag började läsa. Kärlek från första stund faktiskt. Jag påstod alltid att jag inte vågar läsa deckare. Tji fick jag.

Det var min goda vän Andrea som bjöd in mig i deckarnas värld, hon är bokexpert nummer ett! Hon tipsar mig om böcker hon tror jag skulle gilla och det går aldrig fel!

Nu ut i solen på promenad… på riktigt ut alltså!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *