Kommentarer som värmer

Precis då i fredags då jag var så trött och ledsen kom den här kommentaren. Tack a för den! Den lärare som a talar om i kommentaren måste vara Basses farmor.

Hittade just din blogg. Den har själ!
Härligt att läsa att du tycker att du har det bästa jobbet ever. Här har du en kollega och likasinnad. Det var en oförglömlig Djupsjöbacka som var min första lärare på sjuttiotalet i en liten byskola på landet. Sedan dess visste jag att det var lärare jag också ville bli. Jag älskade när hon sjöng psalmer trampades på en hammondorgel med två stora trampor. Det var säkert tungt för hon blev alltid högröd på halsen. Eller så var det för att vi elever gjorde annat under tiden.
Har också tre barn. Träffade min man när vi var 16. Många kontaktpunkter.
Men du skriver bättre. Och är säker mycket yngre. Men jag gillar din blogg och den finns nu på favoritplats!

Även om vi bloggare säger att vi skriver för oss själva betyder kommentarerna massor. Att statistiken visar på 200-300 besökare per dag är ju kul, men kommentarerna är guld värda. Tack!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Kommentarer som värmer

 1. Susanna skriver:

  Vad glad jag blir, Sonja, för att du får så där fin respons på din blogg. Helt rätt! Och jag önskar jag själv var lite aktivare att kommentera. Jag är ju inne här så gott som varje dag och blir gladare ju fler nya inlägg det finns att ta del av 🙂 För mig som alldeles nyligen ramlat in i familjelivet är det ett privilegium att få lite insyn i ert. Allt gott!

 2. Daniel skriver:

  Har du 200 besökare per dag sonja???
  Imponerande i så fall. Nu har du i alla fall en till eftersom du fått en priviligerad plats i min ipads rssläsare, kategorin ”vänner”. Jag gillar att kommentera också 🙂

  Tack förresten för fina kommentarer på andra ställen, det var precis när jag behövde det också!

  • sonja skriver:

   Jep ibland kring 300! Är själv mycket överraskad och glad. Det är skoj att du hittade hit och väldigt kul att jag fått lära känna dig. Allt gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *