Sov du lilla videung. NU!

På dagen var det himla skönt att sitta ute och läsa då hon sov i mer än tre timmar. Nu så här på kvällskvisten är det inte alls lika skönt. Har försökt lägga henne i en timme. Gav upp och lät Basse ligga där och höra på tjattret… Det här skulle jag ju kanske kunna minnas i morgon då. Två timmar räcker gott och väl! Basta! Sov nu!

 

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

7 svar på Sov du lilla videung. NU!

 1. Daniel skriver:

  Jag tänkte det när jag såg det tidigare…Men jag sa inget, för vad vet jag om barn..? Men det känns logiskt. Mycket sov på dan, = lite sov på kväll…

  • sonja skriver:

   Du vet mer om barn än jag!

   Det är bara det att man vill inte veta det då, då solen skiner, boken är bra och fåglarna kvittrar finns ingen kausalitetsprincip.

   Ses på torsdagen?

 2. Melli skriver:

  Fast det sägs väl att ju bättre barnet sover på dagen destu bättre sover det på natten..

  • Sonja skriver:

   Det har i alla fall stämt in på våra barn. Men tre timmar plus en tidig kväll är inte troligt. Dessutom har vi som regel att inte väcka barnen. Hon somnade nig till sist.

 3. Pia Nygård skriver:

  lite samma dilemma här…men här sover vår Pati max en timme! Och ändå är det svårt på kvällen…så tror snart att mamma drar in på middagsvila! 😉 måste bara stålsätta mej först så man orkar med gnället som kommer fram emot kvällen innan läggdax… 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *