För tio år sedan

För tio år sedan blev jag mamma. Då föddes vår älskade Harald. Han var det vackraste barnet på hela jorden. Han skrek högst, han log mest och han var på alla sett och vis fullkomligt underbar. Han visade sig vara ett ofattbart lättskött barn. I hela sitt liv har han fått ungefär tre raseriutbrott, han är rätt stabil och harmonisk. Harald har alltid varit frågvis och intresserad av all sorters fakta. Jag vill minnas att hans första varför-fråga vid tre års ålder var ”varför är himlen blå?”.

Harald gör mig lycklig och stolt varje dag. Idag ska han firas!

Så här såg han ut som liten, och sådär såg jag ut, jag var alltid sådär glad:

Han var (är) väldigt väluppfostrad, sa jag ”gör honnör” så gjorde han naturligtvis det!

Bilder på hur han ser ut som tio år kommer senare. Efter festen! Han måste ju hinna fylla tio år först.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

7 svar på För tio år sedan

 1. A-L skriver:

  Grattis Harald! 🙂

 2. Jessica skriver:

  Grattis till både mor och son!

 3. Tina skriver:

  Vad fina ni är! Grattis än en gång!

 4. Erica skriver:

  Grattis Harald i efterskott! Han är verkligen väluppfostrad,snäll och en jättefin pojk! Ni får vara stolta över honom!! Vi kommer ännu ihåg på dagis hur han inte tyckte om ärtsoppa och pannkaka men annars åt som en stor karl:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *