Philips AVENT-tävling vecka 3

Är du intresserad av att vinna det här picknicksetet? Lämna i så fall din kommentar här med tips om barnvänliga caféer, simstränder, lekparker eller allmänna toaletter. Alla tips landar här på kartan. Tävlingen pågår till lördagen den 9.7.

Läs mer om tävlingen här.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

5 svar på Philips AVENT-tävling vecka 3

 1. Camilla skriver:

  Håller tummarna för att Fru Fortuna väljer mig någon gång ; ))

 2. A-L skriver:

  Nu har jag inte läst alla tidigare inlägg, men som finlandssvensk så nästan måste man ju få in svenska familjecentret i Hagnäs (Adressen är Tavastvägen 13, men ingång med hiss och vangvänlig ramp finns på innergården på Ekogatans sida) också på kartan! På familjecentret ordnas bl.a. babycafé (för barn under 1 år) och
  familjecafé (för barn i lekåldern) med olika teman / info för småbarnsföräldrar (månadsvisa program) och så erbjuds möjligheten till att träffa andra föräldrar och bara prata (eller låta bli om man så önskar).

  Under caféerna serveras kaffe med tilltugg till ett pris på 2 euro. Det finns också microvågsugn till förfogande samt haklappar och matstolar samt leksaker för barnen. Även wc och utrymme för blöjbyte finns. Dessutom brukar det finnas ett bytestorg för använda barnkläder.

 3. PLE skriver:

  har inte extremt små barn mera, men vi var nån gång på Svartholmen när ungarna var mindre. Turbåt tar man från Edesviken. På holmen kan man se bl.a. kaniner, det finns en badstrand och café. Kanske nånting för en solig sommardag i stan.

 4. Hanna skriver:

  Vi trivs på simstadion, som är ett utomhus simställe med bassänger för både stora som små. Där finns flera toaletter, kiosker, duschar och bastu till allas förfogande. För de små finns det flera lekparker att leka i. I cafeét kan man värma barnmaten. Barnvagns familjer har en skild ingång till simstadion, som underlättar eftersom man inte behöver köa till kassan. (Man kan köpa biljett i automaten brevid kassan.)

 5. Cammi skriver:

  Första gångsgravid så mina picknic tips får vänta 🙂 Hoppas dock ändå på vinst så jag har en bra start när jag ska börja leta picnic ställen till våren (bf 24 dec)
  //Camilla

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *