Till en miljonstad med barn

I gårdagens hbl kunde vi läsa om London är en bra stad för och med barn eller inte. Klart att London är en bra stad för barn, tänker vi. Då vi väljer resemål i stil med en miljonstad behöver och skall inte allt bara gå på barnens villkor. Åker man till Legoland eller Lådbilslandet är det en helt annan sak.

Kulturen, språket och stadens historia är nog så intressant. Naturligtvis kommer vi att söka oss till parker och gröna oaser för vila och förstås skall vi försöka tillfredsställa pojkarnas Harry Potter-behov, jämsides med alla andras behov och önskningar, även den vuxnes.

Här har vi besök Berliner Dom, Artur fångade den som i en liten ask.

Barnen hittar nog på att göra barnsliga saker även vid sevärdheterna. Här balanserar de och lekte kurragömma vid judiska monumentet.

Eller svalkar fötterna vid Altes Museum.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *