London i bilder

Såhär efter tio dagar på resa är det förstås jätteskönt att vara hemma igen. Artur konstaterade ett tag att han tycker det är mysigare i England än i London. Är nog benägen att hålla med. Visst var London fint men inte lika mysigt som Wembury.

Här vinkade vi till Kate och William.

Här klättrade vi i Westminster Abbey.Vi hittade en lekpark som byggts till minne av Prinsessan Diana Den var väldigt fin, med ett långt skepp, mjukaste sand och trädkoj med långa gångar. Nu tror ni först¨ås att det var varmt och skönt för så ser det faktiskt ut på den här bilden. Det var varmt och skönt den här ena dagen i London. Men i London hade vi bra resväder, sol och värme blir man bara trött av i en stor stad.

Pojkarna är vana bussåkare.

Barnen har roligt åt pingviner på zoo.

Vissa var helt till sig av Harry Potter-avdelningen på Hamley´s.

London Eye ger en utsikt från 135 meters höjd. Jag valde att stanna nere på marken, det räcker gott och väl.

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *