Likt Pavlovs hundar

När jag var gravid med Saga fick de här blommorna mig att må illa, verkligt illa. Så illa att jag nu inte klarar av att gå förbi dem utan att hålla andan. Och de finns överallt.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Likt Pavlovs hundar

  1. Melli skriver:

    De luktar faktist starkt och tycker de tagit över stora nya områden. Fast första gången jag märkte dem tyckte jag de var fina.

    • sonja skriver:

      Precis så tycker jag också, de finns överallt. Min mamma var på väg att ta frön från dem då när vi flyttade hit, men det blev inte av. Nu är jag glad för hennes skull att det blev så för de sprider sig snabbt. Lite roligt är det dock att gå och knäppa på frökapslarna om några veckor då fröna strittar… 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *