Perspektivet

Då vi bodde i Åbo tyckte jag det var för mycket människor i Helsingfors, det gjorde mig stressad. Sedan flyttade vi hit och jag vande mig. I somras när vi var i London insåg jag att det inte är mycket människor i Helsingfors. Sedan om jag en dag reser till låt säga Kina inser jag kanske att det inte var så fasligt trångt i London heller?!

Här försöker vi få en bild av bara barnen och Big Ben. Nånä nu skoja jag.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Perspektivet

  1. Tina skriver:

    Vi ska till Hong Kong i vinter, så jag kan berätta se’n. 😉

    • Tina skriver:

      …Blev intresserad och kollade folkmängden och i London bor det ungefär lika många människor som i Hong Kong, så du borde kanske åka till New York då för att få ett nytt perspektiv. 😉 I Moskva finns det ju också en hel del.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *