Ärtsockshjärtan

Det äter jag idag om jag vill tro burken. Och ja! Jag har nu återupptagit min tradition att äta sallad till lunch varje dag. Så gott och så lätt att laga. Förutom ärtsockorna har jag dessutom mozzarella och någonslags frilandsgurka som Carina kom med från Lappträsk. Den smakar nästan melon, så god. Så nu vet ni det också. Är det något annat du undrar över? Ha en fin dag. Ajo, jag går också här och väntar på babynyheter. En liten småkusin väntas anlända. Typ igår.

20110822-120108.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

6 svar på Ärtsockshjärtan

 1. Tina skriver:

  Ser gått ut! Jag ansträngde mig också idag och tillredde en sallad med grönt, tomat, frilandsare och kyckling. 🙂

 2. Melli skriver:

  Vi har massor med frilandsgurkor av olika sorter som jag borde hitta på nåt av. Din sallad ser väldigt god ut måste jag säga!
  Det var synd att vi inte sågs igår! Är barnen redan bättre?

 3. Anna Li skriver:

  Ärtsockshjärtan 🙂 Helt i klass med jauheliha – pulverkött! Eller den där undergången för hela familjen som figurerade på Fb i höstas…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *