Märkliga sammanträffanden

Ibland händer det lustiga saker i livet, som man bara gapar över. Sammanträffanden? Ödet? Jag vet inte vad man ska kalla det men det är roligt då det händer. En gång i mitten av 90-talet var vi ute ett gäng mitt i natten i juni. Vi cyklade i Sibbo vid en mindre väg. Plötsligt kommer polisen körande samtidigt som Basse med Tomas på pakethållaren vinglar ner i diket. Antagligen trodde polisen att vi druckit och var fulla, vilket vi inte var, ingen av oss. Polisen ropade att det kanske skulle vara bäst att leda cykeln hem… Och Tomas han räknade ut sannolikheten för den händelsen resten av natten.

Idag tog jag och Harald en helt annan väg hem än vad vi brukar. Kanske en gång per år tar vi den vägen. Men just idag råkade vi snubbla över grannpojkens sparkbräde som någon tagit olovligt och lekt rövare med. Som vi inte ens visste att var försvunnet. Där låg det i en buske och väntade på att bli upphittat. Märkligt.

 

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

5 svar på Märkliga sammanträffanden

  1. Camilla skriver:

    Oliver var så glad att den hittades….Trots att den nu är sönder…..William fick ett skov av broderlig omtänksamhet och lånar nu ut sin sparkcykel till Oliver ; ))
    TACK för att ni tog den ovanliga vägen hem !!

  2. Konrad skriver:

    Liten rattelse: det var i slutet av juli…

    good times 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *