Dagens vits

Babylarmet blinkar. Trodde batteriet var dåligt. Men nej. Den blinkar och det står low och 14C! Antagligen tycker den väl att det är för kallt för att sova ute. Haha. Vad ska den säga då hon sover ute i minus 14?

20110831-010818.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dagens vits

  1. Konrad skriver:

    Trodde att ett babylarm bara var en envägs-radio sa man hörde om babyn har vaknat, du har ju en meny-knapp och rasterdisplay! Vad allt övervakar larmet egentligen?

    • sonja skriver:

      Oj vet du! Jag kan lägga på en vaggvisa åt henne, jag kan tala till henne genom att trycka in en knapp, dagens melodi ser du. På riktigt har dessa manicker utvecklats massor de senaste åren. För tio år sedan kunde vi höra rysk radio genom Haralds monitor… Det var visserligen kul det med. Ibland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *