Jag har blivit äldre

Ingen vet hur mycket jag längtar efter syjuntan som är i morgon! Att få vara själv en liten stund ska bli så skönt, kort sammanfattat; det har varit mycket hobbyer den här veckan. Idag sa jag att jag inte fattar att man kan vara så här trött hela tiden, att jag glömt hur tungt det är att vara med en ett och ett halvt åring. Jag kan aldrig koppla av, måste hela tiden vara alert på vad hon hittar på till näst, alltid med andan i halsgropen. Basse påpekade att jag är tio år äldre nu än då Harald var i samma ålder. Sant! Då var jag lite på tjugo, nu är jag lite på trettio. Kanske påverkar det?

 

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Jag har blivit äldre

  1. Tina skriver:

    Försök slappna av.

  2. Peppe skriver:

    Intressant! Kan du inte blogga om skillanden mellan att vara lite på tjugo och lite på trettio och få barn. kram och ork och var snäll mot dig själv!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *