Villa Vanilj

Jag och mamma åkte till Lovisa igår. Närmare bestämt till butiken Vanille home. Vi prövade Ewa i Walla kläder. Tyvärr passar priset inte alls lika bra för mig som klädstilen. Så den fina kjolen får jag fortsätta drömma om. De har kläder för barn också. Helt eneklt ljuvliga. Tycker om tanken. Annars är Vanille home inget paradis för mig. Där finns för mycket små saker överallt, små detaljer som jag inte förstår mig på. Jag och prydnadssaker synkkar inte riktigt. OCH ta nu inte med din ett och ett halvt-åring dit. Det kan sluta med kaos, vi hade dock tur den här gången.

Sedan åkte vi till Carina och Henrik som enligt mig bor i Villa Vanilj, de har öga för var de små, små detaljerna från Vanille home ska sitta. De hade ställt till med ett fantastiskt kalas till allas vår Madicken som fyllde sex år.

Här kommer några bilder från kalaset.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *