Praktiken

Jag har nu anmält mig till praktiken i Vasa. Om några veckor ska jag alltså praktisera i Vasa övningsskola. Hade sett fram emot den personliga handledningen, jag menar hur ofta får man en sådan chans att något utvärderat ditt arbete och kommer med förbättringsförslag? Jag blev dock nertagen från mina höga hästar då jag hörde att jag måste, ursäkta får, hålla lektion i grupp.

Du milde tid, hur ofta är man fyra lärare på en lektion?

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

6 svar på Praktiken

  1. Simon skriver:

    Suck… Varför skall alltid den krassa verkligheten i vardagen vara så totalt annorlunda?

  2. andrea skriver:

    Hej, ska du verkligen få åka upp till ”Paradiset” igen…lyfter på hatten för dig och önskar dig lycka och tålamod! Hur ser året ut för dig? Ha en skön helg, kram a

  3. Patricia skriver:

    ojoj – tuffa du!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *