Allergisk reaktion

Såg en silverfisk i köket. Jag är mycket, mycket allergisk mot allt som kryper och krälar. Den allergiska reaktionen tog sig uttryck så att samtliga matvaror och kärl i köket flög ut från sina vanliga platser. Skurborsten och det magiska medlet universal stone dök upp.

Familjemedlemmarna stod som frågetecken runt om mig tills de beslöt sig för att rymma på glass innan jag börjar tvaga också dem.

Tack du silverfisk.

20110910-060222.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Allergisk reaktion

  1. Tina skriver:

    Ups…silverfiskar hör till våra husdjur…

  2. Melli skriver:

    Ja då tror jag inte vi behöver vänta på besök av er.. 😉 De finns i alla rum här tror jag, gömmer sig under första bästa sak på golvet. Fast rent har ni ju åtminstone nu det! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *