Fick en utmärkelse

Du skriver på ett roligt sätt om er vardag och livet som hemma mamma med lilla Saga. Lycka till med allt du har på gång Sonja!

Så skriver Jessica, som gav mig den här utmärkelsen. Tack, den gjorde mig glad.

1. Varför började du blogga?

Egentligen började jag blogga år 2003. Då väntade jag Artur och var hemma med Harald. Jag studerade teologi och vi bodde i Åbo. Bloggen fungerade som en länk till de kära släktingarna i Sibbo och Helsingforsregionen. Sedan tog jag paus då många slutade fråga något om mig, min familj eller hur vi hade det och varje gång jag skulle berätta något sa de ”jag vet, jag har läst på din blogg…”. Fick sällan kommentarer och tröttnade på att många läste utan att ge mig respons.

I november förra året kändes det aktuellt att väcka bloggen till liv igen. Kanske har det något med hemmamammatillvaron att göra? I alla fall gillar jag att skriva, det håller mig vid liv. Så kom jag på att jag ska skriva om barnböcker, och på det sättet nischa mig. Jag lovar, det ska komma en saga snart. Ja och nu är ni ju hur aktiva som helst och kommenterar. Tack för det.

2.Vilka bloggar följer du?

Kolla på min länklista här till höger, den brukar jag systematiskt beta av.
3.Favoritfärger

Finns det andra färger än brunt?
4.Favoritfilm

Kärleksfilmer som Love Actually, Pretty Woman, alla Jane Austens filmer och serier kan jag se tusentals gånger, Amélie, Mamma Mia, Doktor Zhivago… Ojoj, finns så många bra.

5.Vilket land/länder drömmer du om att besöka och varför?

Italien och framför allt Rom. Så mycket historia jag skulle vilja andas in.

Jag skickar vidare awarden (och en kram) till:

Mats

För att han är Mats, min kompis och granne. Gå och kolla hans blogg och svara sedan här vilken årstid han hatar. Det är många grejer vi tycker olika om och ändå gillar vi varann.

Malin med en gul apelsin

För att jag fortfarande är väldigt glad över att vi träffades i Indiska i somras, så där ett tu tre. Och för att hon är så cool som har höns.

Micaela

Micaela, du gör mig glad! Din blogg inger hopp och förtröstan. Micaela som skriver så vackert om vad det innebär att vara förälder, att bli vald.

 

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Fick en utmärkelse

  1. Micaela skriver:

    Men åh, jag bara smälter till en blöt (och glad!) pöl. Tänk att få läsa så fina ord såhär tidigt på morgonen. Tack!

  2. Mats skriver:

    Tack Sonja för utmärkelsen! Blev ställd och nästan lite generad över uppmärksamheten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *