Inga stolar

Visste du att det inte finns sittplatser på Järnvägsstationen? Störande. Saga vaknade av min väckarklocka kl fem, det var illa. Hoppas hon somnande om, vågar inte sms:a och fråga. Jag var tvungen att rusa. Nästa gång ska jag våga ta en senare buss från oss, för nu har jag varje gång fått vänta 40 minuter här på järnvägsstationen. Trött!

Så här ser jag ut då jag står och väntar. Ha en fin dag. Nu en latte.

20110913-061834.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Inga stolar

  1. Maria skriver:

    Du e så tuff som orkar åka iväg och studera! Kämpekram!

  2. Konrad skriver:

    I Böle finns det väl (nagra) sittplatser? Eller var det värmebatterierna man kunde sitta pa…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *