Regndroppsrace och träskoparad

Regndropparna kör racerlopp på tågfönstret, annars är det mörkt. I Vasa såg jag lönnar med röda blad och konstaterade att det är min tredje höst i Vasa. Tredje gången jag beundrar samma löv. De är helt fina. Men oj vad jag längtar hem. Hem till det som är viktigast i mitt liv. Det som känns mer givande än att fila på en fiktiv lektionsplan en hel dag.

Dessutom är jag orutinerad. Jag läser alltid slut boken på hemvägen. Men jag har mandariner.

Berätta något skoj. För jag är uttråkad. Ja eller så kan du gå och gilla Ebba lifestyle på fb Så kanske det ökar mina chanser att vinna de finaste av träskor, calou. Visste ni det? Att jag älskar träskor! Nå nu vet ni. Älskar butiken Ebba lifestyleockså, men det kanske ni visste. För det är en butik full med klänningar. Ett måste då jag besöker Borgå.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

14 svar på Regndroppsrace och träskoparad

 1. Maria skriver:

  Något skoj?… Jag är bara i vecka 13+3 men tycker mig känna små små rörelser från magen ren! Med Ellen kändes det först vecka 16/17.

 2. Melli skriver:

  Nåt skoj vet jag nu inte om jag har att berätta men jag tänkte bara säga att min syster för tillfället bor där uppe i Vasa, hon studerar där sedan ett år tillbaka. 🙂
  Hur ofta åker du fram och tillbaka? Blir inte det dyrt förutom då tråkigt? Hoppas du får riktigt varma kramar då du kommer hem! Eller åtminstone får krama om de kära om det bara är den med brutna händer som är vaken såhär sent..

  • sonja skriver:

   Det blir fruktansvärt dyrt. Och du vet hur mycket man får som hemmamamma. Vill inte tänka tanken var jag kunde ha rest istället för till Vasa. Får ju inte ens studierabatt, utan betalar fullt pris. Tänker i stället på den säkerhet jag får som behörig och högre lön. Så det betalar tillbaka sig bara vi klarar det här året. Ja nu är det bara två timmar till så är jag hemma. Suck. Och tack för att du skrev.

 3. Camilla skriver:

  Jag bjuder på du kan aldrig gissa vad imorgon om du o pricken vill komma på besök ; ))
  Ett tips: vi har inte ätit det på läääääänge …….eller….

  Kram

 4. Mats skriver:

  Det går bra att springa i höststormen. Vinden blåser bårt alla dåliga tankar.

 5. Tina skriver:

  Har en extra mysig sjal från Ebbas. 🙂

 6. Konrad skriver:

  Är ju lite försent för att underhalla dig igar… vi ligger kring vecka 16 nu och sparkarna känndes sen nagra veckor enligt Maake.

  • sonja skriver:

   Åh underbara nyheter. Blir så otroligt glad. Vilken lycka att få er två som föräldrar. Vad stort. Blir beräknande i februari/ mars kanske? Hur mår Maake? Hälsa massor. Kram.

   • konrad skriver:

    tack för komplimangen vi ser fram emot det; hon mar bra.
    -tajmningen: jess, vi har en bra chans att träffa skottarsdagen (har ingen æ-knapp pa telefonen – sorry about skrivfelen).

  • Tina skriver:

   Vad roligt att höra Konrad! 🙂 Grattis och sköt om er!

   • Konrad skriver:

    Tack,
    manga hälsningar till er ocksa.
    Hörde att K träffar M i Zürich snart, är i Italien den veckan, annars skulle jag säkert ha kört dit med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *