Skryt

Jag bara måste få skryta lite. Igår for jag ju som ni nu alla vet till Vasa klockan fem. Saga vaknade tyvärr då och kunde inte somna om. Faffa-hjälpen skulle komma först kl halv åtta. Basse-utan-armar är ju lite ställd som varken kan smeka eller lyfta. Så gissa vem som skötte Saga?

”Jag tog henne bredvid mig i min säng, hon fick ligga på mumindynan, men då hon inte somnade steg vi upp och spelade lite iPad, sedan bytte jag hennes blöja och klädde på henne en ren body, det är svårt att knäppa knapparna rätt. Sedan när Min Morgon började såg vi på Aisopos teater”.

Han har bytt hennes blöja, det lilla livet. Ja, ingen mindre än Artur!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

9 svar på Skryt

 1. Jessica skriver:

  Nämen ååå!!!

 2. Camilla skriver:

  Oliver var sjuuuukt imponerad över att Artur bytt Sagas blöja (Jag skulle ALDRIG byta Nicholas blöja,sa han med eftertryck )
  Han är för fin den söta Artur ; )))

 3. Melli skriver:

  Nämen wow! En sådan fin storabror, härlig!

 4. A-L skriver:

  Våj gullevännen! 🙂

 5. Carina skriver:

  Inte för att jag misstror Arturs kunskap, men gissade Harald hela vägen genom texten(för att han e äldre…)! Fina är de båda två! Nu var det Artur som visade sin ljuvlighet! Duktigt! Wow, säger jag!

 6. Mippe skriver:

  Underbart! <3

 7. Malin skriver:

  Så otroligt sött! All orsak att skryta! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *