Bloggdrömmen

Drömde bara om bloggar i natt.

Malenami hade gett mig en award som jag missat, vilket ledde till att hon var sur och sa att hon slutar läsa min blogg från och med nu. Jag var hemskt ledsen. Gå och klicka här om du vill vinna en platttång för övrigt.

Emses mamma igen (finns det en sådan blogg? jag har på riktigt aldrig läst den?) hade hört att jag var livrädd för hundar och bussade tre stora på mig. Jag var hemskt rädd.

Ps. Jag googlade ”Emses mamma” hittade ingen blogg på det namnet. ”Emses mamma” varifrån får jag allt?

Borde jag vara orolig? Sluta läsa bloggar eller helt enkelt söka hjälp?

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

7 svar på Bloggdrömmen

 1. BM skriver:

  Haha jag känner igen det där!
  Kan det vara så att vi spenderar för mycket tid vid datorn? 😉
  Kram BM

 2. linnjung.com skriver:

  esmes mamma!

 3. Sara skriver:

  Jag har också ganska nyligen drömt om Malena. Haha. Men jag tänker ju, att vem drömmer int om henne? Hela hennes blogg är ju som en dröm 😛

 4. Esmes mamma skriver:

  Men gud så roligt, att min blogg har funnits i din dröm fast du aldrig har läst mig. Det tar jag som nåt slags komplimang. Och jag lovar att jag inte har några farliga hundar eller är hotfull på andra sätt heller.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *