Kändisar och kändisar

”Vilken värld lever du i???” är en fråga som ställdes mitt under psykologilektionen vid ÅA då jag inte visst vem Eminem var.

Idag läser jag att Tori Amos har konsert i Finland i kväll. Vågar. Inte. Fråga. Vem? Michael Jacksson har jag hört lite talas om. Även om honom kan vi läsa i dagens tidning. Dessutom lever och bor han i våra hoods. Jag har bildbevis och möter honom nästan dagligen.

Men det som jag vet är att Camilla Läckberg är i Finland. Hon är i samma stad som jag och jag blir ju alldeles skakig. Är det så ni känner? Ni som vet vem Eminem är?

 

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

1 svar på Kändisar och kändisar

  1. Karin L skriver:

    Det är just så man känner sig – skakig. Det var jag i onsdags då jag visste att just Tori Amos skulle spela i Ishallen. Första gången jag såg henne blev jag helt star struck (trodde det var bara tonåringar som blev det). Synd att jag inte gå på hennes spelning för hon gör jättefin musik (med en massa feministiska undertoner).
    Fick du se nån glimt av Läckberg??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *