Den minimala flätan

Medan vi väntar på att bilen ska komma från besiktningen flätar jag Sagas hår. En liten fläta är också en fläta. Som jag väntat på den här dagen.

20111013-110140.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Den minimala flätan

 1. Micaela skriver:

  Åh, finaste flickan! Och menar du, på fullaste allvar, att du lyckats hålla dig från att fläta pojkarnas hår? Jag flätar den lille dagarna i ända…

  • Sonja skriver:

   Klart jag flätar pojkarnas hår, men de var inte med idag. Nä, det var en tid sedan. Då Artur var runt tre fyra och han kallades sig Alvprinsen med fötterna mot himlen var små glittrande spännen ett måste, de var fjärilar i hans hår. Men någongång under håren har detta konstigt nog försvunnit. Men nu talar han om långt hår igen så vi får se…

   Saga har varit ytterst skallig så därav mitt ÄNTLIGEN.

 2. A-L skriver:

  Nu blev jag ju lite inspirerad..måste testa om det funkar i Idas hår också 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *