Man får inte glömma kemin

Jag glömde ju alldeles bort att berätta för er att jag förutom modersmålet och Bronsåretboken skall hålla lektioner i kemi! Det ni. Det blir spännande. Man skulle ju nästan tro att jag favoriserar litteraturen nu då jag skrev ett helt inlägg om det och inget om kemin och det skulle vara sorgligt. Så vad minns vi från kemilektonerna nu då?

Hmmm… Man skall visst smaka på allt, helst innan man tänder eld på asbestnätet, man behöver inte duscha på morgonen för det kan man göra i kemisalen, vad mer? Bäst att kolla läroplanen så jag inte missar något, det är ju så länge sedan.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

1 svar på Man får inte glömma kemin

  1. Tina skriver:

    😀
    Det här minns jag: Ett måttband av metall gör mycket blod om man drar det ur en annans hand.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *