Himlaliv

Såg just på programmet Himlaliv, det med Christopher Romberg. Slungades tillbaka till barndomshemmet där Christopher hade en betydelsefull roll. En viss syster till mig beundrade honom storligen och hans låtar kan vi allesammans utantill just därför.

Så Carina, den här länken är till dig. Njut!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

6 svar på Himlaliv

 1. Carina skriver:

  Väntar på att komma hem, lägga mig i soffan, njuta, minnas och se/lyssna vad pappan till mina dockor, har att säga. 🙂 Fnissar och minns med värme denna tid. Skojigt!

 2. Carina skriver:

  Och dem älskar jag då tydligen ännu, eftersom jag skrev på ett kontrakt ”slutar jag älska NKOTB skidar jag till månen” 🙂 Ja, ni var alltid så snälla… 😛

  • sonja skriver:

   Hahaa, du var besatt, förlåt är! Javisst var vi snälla, minns du hur vi bytte ut varenda en killes ansikte på dina planscher mot bilder ur Allers tidningar. Vill minnas att du inte riktigt förstod humorn. Och som vi satsat.

 3. Melli skriver:

  Oooh, jag blev lite kär i honom som barn då han spelade med i Oliver twist. Eller nja, inte bara lite.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *