I blåsväder

Förde pojkarna till skolan till kl 9. Kl 11 skulle jag gå tillbaka till skolan då Artur hade tid till skolläkaren. Camilla stannade hemma med de två små. Gick hem för vaktbyte, Camilla gick till skolan eftersom Oliver hade tid till skolläkaren kl 12. Dessutom börjar rörrenovering hemma hos Camilla och Mats idag så de har inget vatten i köket alls.Därför är det idag två som tar tupplur ute på vår lilla balkong. Det stormar och är ruggigt runt dem men de har det rätt skönt ändå.

Och här inne har vi det inte heller så tokigt. Nu blir det lunch bara Camilla kommer hem med två skolpojkar. Vid tretiden dyker väl två till upp.

”Är det okej om jag lämnar Niches mugg och flaska här så kan ni diska dem” frågade Camilla med tindrande ögon. Jag skojade med henne att i morgon frågar hon säkert om det okej att lämna Niches skötväska här och nästa vecka frågar hon säkert om det är okej att lämna hela pojken här…

Dagar som de här, då man måste gå fram och tillbaka till Munksnäs är jag så tacksam över att vi kan hjälpa varandra och dessutom ha sällskap av varandra. Det gråa busvädret stör inte alls då man sitter inne i stearinljusens sken.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

1 svar på I blåsväder

  1. Camilla skriver:

    Ni är så bäst ; ))
    Kan jag inte lämna HELA min familj där hos er …..Så tar jag in på SPA hotell någon dag ; )

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *