Globalt hopp

Födelsedagen övergår till afton där glögg och ostar vankas.

Fick den här skojiga klänningen av Basse i present. Den är gjord av gammalt armétälts tyg. Basse är mycket miljömedveten och mycket fredligt lagd. Det här är så nära armé han kommer. Globe Hope är alltså märket på klänningen. Knapparna har tre kronor på sig.

Vi åt japanskt, kinesiskt och thailändskt, så gott. Alla var glada och nöjda. Det var faktiskt det enda jag önskade mig i år.

Sedan fortsatte vi till våra vänners dotters kalas. Två år blev tösen. Hurra. Det är inte alls dumt att gå på någon annans kalas på sin födelsedag. Tvärtom, du får äta god kaka utan att ha lyft ett finger för den. Tack Kalle och Patricia för det.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *