Tacket

Jag valde idag att bemöta samtliga gratulationer på facebook med en kommentar tillbaka. Såg ut så här på caféet t.ex.

Och pojkarna samtidigt:

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

5 svar på Tacket

 1. A-L skriver:

  Och jag som varit bortrest (och inte ens kollat fb på ett tag) har ju varit helt ute och inte ens hunnit med i gratulationssvängarna, så GRATTIS Sonja! Kanske hinner vi med en försenad födelsedagskaffe/playdate någon dag? Kram

  • sonja skriver:

   Jo vill träffas! Nästa vecka är ju självständighetsvecka men där har vi (inkluderar en viss Camilla i viet) ingetingenting för oss på måndagen. Om vi nu inte hänger i skolan och ser då de små dansar på bal. Men det kanske du också skulle gilla? Jag menar då kunde man ju ta kaffe på delivo t.ex och sedan skolan? Men vi får höras!

 2. Maria skriver:

  Jag var också borta från datorn igår (var på möhippa) så försenade gratulationer av mig!!

 3. A-L skriver:

  Inget extra här heller på måndag! Preliminärbokar alltså muncca! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *