Tankar i advent

Den här tiden före jul är den bästa, längtan, förväntan, mys och värme. Det är spänning i luften och den glädje jag upplever genom barnen är den bästa. Jag ska njuta extra mycket i år eftersom jag har turen att vara hemma. Det är mysigt också i skolan, men nu kan vi andas ett lugn som är svårare då man jobbar.

Vårdbidraget räcker inte till mängder av gåvor och lyxiga presenter. Ändå känner jag mig rik. Våra barn ska få gåvor som gemenskap, tid, närvaro och kramar. Minst åtta kramar per dag ska de få (Basse läste i morse att man behöver få minst åtta kramar per dag för att vara lycklig).

Jag vill också passa på att önska er alla en lugn, harmonisk och vilsam adventstid.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tankar i advent

  1. Tina skriver:

    Tack! Ja jag tycker också massor om denna julförberedelsernas tid. All magi är så härlig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *