Gallup om barn på film

Jag undrar en sak. Är det ointressant att se andras barn på film?

Av några hundra besökare var det bara en som kommenterade filmen. Tack Jessica! Det är helt förståeligt. De framsteg vi i familjen hurrar och jublar över är förstås inte detsamma i andras ögon. Men jag som gillar barn, mina egna och andras, tycker det är himla kul att se också andras barn.

Men hur är det egentligen? Är det ointressant att se andras barn på film? Jag vill mycket gärna höra din åsikt.

 

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

18 svar på Gallup om barn på film

 1. Linda / Snigeln skriver:

  Hm, för att vara helt ärlig så brukar jag sällan orka klicka upp videon på andras barn. Det tar för mycket tid känns det som (fast det inte egentligen tar måna sekunder!), och är inte så fasligt intressant. Jag är ingen youtube-fan heller, medan tex min man gärna sitter och tittar på olika skojiga klipp om kvällarna. Jag föredrar vanliga bilder helt enkelt.

 2. Konrad skriver:

  Det beror ju på filmen. Om det är barn eller vuxna spelar inte så stor roll.
  Ens egna filmer har säkert ett annat värde för en själv än för andra (har t.ex. en 2,5h semesterfilm som vi gärna tittar på 1gång per år, men andra bestämt skulle somna till).

 3. Melle skriver:

  Nej. Klickade sen vidare på fler o det var underhållande. Jag är bara superduper dålig på att kommentera. 🙁
  Helt främmande skulle jag inte kanske titta på…

 4. Anna La skriver:

  Jag är ofta i ”smyg” på datorn när barnen leker något annat. Ifall jag sätter på en film och det hörs minsta filmljud avbryter de allt och kommer springande. Så i rädsla för att ljudet är på brukar jag inte titta på filmsnuttar.

 5. Camilla skriver:

  Här är en som tycker om att se andras och egna barn på film ; )
  Jag blir alltid på så gott humör av de små snuttarna !! Filma på du bara ; )

  • sonja skriver:

   Jeee. Just så känner jag också. Ville ju veta om det är någon idé för Basse att editera videona i timmar. Filmsnuttar ingen ändå vill se. Men nu vet jag att några vill, så kanske det kommer nån bra igen. Vem vet? Såg du den där N och S pussas. Den är så bäst. Niches min är oslagbar.

 6. Lina skriver:

  Hej!
  Jag tittade aldrig på filmen just då. Orsaken minns jag inte men även jag hör till dom som försöker smygsurfa ibland, eller så kom det upp något annat samtidigt. Min surfning är oftast något jag gör samtidigt som jag t.ex. har mat på spisen.
  Men som svar på din fråga så gillar jag att se barn på film. Egna såklart och vänners och bekantas också men även helt okända. Det kan göra mig på gott humör om det inte är något ledsamt, men det är sällan filmer med barn.

  Nu tittade jag också på filmen och tyckte den var väldigt gullig! Saga är en sötnos!
  Men sen har jag också fått lära mig eftersom jag själv har en blogg (inte så aktiv nu, men var det tidigare) att kommentarer kommer inte så lätt alltid. Tråkigt, och därför försöker jag att iaf ibland kommentera de bloggar jag läser. Men det betyder inte att folk inte skulle gilla inlägget.

  Kram Lina

  • sonja skriver:

   Tack för att du skrev det här. Du har så rätt angående kommentarer. Men ibland vill man ändå lite veta vad andra tycker… Kram och ha en fin dag.

 7. Melli skriver:

  Nej, jag gillar jättemycket att titta på de flesta små (och större) sötnosar! Kollade videon, log för mig själv och läste följande inlägg. Orkade bara inte kommentera just då, pölååt, som mellansonen sku säga. 🙂 Tänkte på nåt sätt att du ju VET att hon är så gullig att man inte behöver säga det. 😉

 8. A-L skriver:

  Jag ansluter mig till moccasingruppen. dessutom läste jag just ifrågavarande inlägg först långt senare efter att det skrivit pga vår resa, så då kändes det inte heller längre lika aktuellt med en kommentar på nåt sätt. Men fin e hon, Sagisen ändå 🙂

 9. Jessica skriver:

  Varsågod Sonja! Jag älskar barn, både egna o andras, så finns det en film på en blogg kollar jag in den. Det att barn gör framsteg tycker jag är så himla skoj!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *