Lucka 9: Berätta om en av dina favoritlåtar

Jag lyssnar ganska sällan på musik, kan inga artistnamn och vet sannerligen ingenting om senaste nytt inom musikvärlden. Men! en har jag och det är James Blunt, Beautiful Dawn:

Dessutom lyssnar jag periodvis (såhär års) på Koppången, kan inte få nog. Skulle önska jag kunde sjunga den själv. Här kommer den, favorit i repris.

Det här inlägget är en del av Julkalendern, men du får väldigt gärna passa på och berätta om din favoritlåt också.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

9 svar på Lucka 9: Berätta om en av dina favoritlåtar

  1. Nina skriver:

    Härlig sång dendär Koppången! Har inte hört förut. Men säg mig hur ska man uttala sångens namn? Hur jag än funderar blir jag inte klok…

  2. Camilla Meinander skriver:

    Underbara låtar. Koppången har underbara ord,förde mina tankar till min mamma. Jag promenerade till Granvägen där jag bodde som barn, tittade in i trappuppgången….den var smalare än vad jag minns den. Promenerade vidare till bakgården där jag en gång lekt, lite av skogen finns kvar….tittade upp i fönstret där mamma stod och tittade ut att jag inte gick bort från gården. Ibland hände det att min lekkamrat och jag kilade genom skogen, över gatan till den andra skogen där Hud- och Allergisjukhuset finns. Barndomsminnen…..min mamma, din mommo finns inte mera fysiskt….men i våra tankar<3.

  3. Camilla Meinander skriver:

    Just nu är min favorit: Jag drömmer om en jul en natt……

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *