Lite rädd

Jag vet, det här blir en följetong ska ni få se. Jag är idag lite rädd för vår tvättmaskin. Han har börjat morska upp sig. Men jag håller mig på avstånd och avvaktar.

Googlar och hittar någon tejpbit man ska kunna lägga på kakelplattor. Tänker hota med det om han inte lugnar ner sig. Jag är ju egentligen inte rädd av mig, ser ni. Har ju tränat feministiskt självförsvar i flera år. Kan en hel del knep.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Lite rädd

  1. Konrad skriver:

    Farssan försökte nångång i tiden ersätta deras (gamla) topmatade maskins hjul med fjädrar; ca. 10cm långa, ganska styva från någon mainframe-datortransportlåda för att tvättmaskinen skulle gå tystare.

    Han ropade skrattande in oss alla för att titta, slog på strömmen och maskinen började stilla att vagga fram och tillbaka. Efter någon minut gick den över till centrifugerning och vaggandet gick över till ett stilla hoppande… som blev mindre och mindre stilla hela tiden. När maskinen tog 30-50cm skutt som en erfaren rephoppare drog farssan ut stöpseln.

    Han bytte tilbaka hjulen.

    När du hör din maskin centrifugera och just tänker öppna dörren, föreställ dig en agressivt tjutande, mörkgrön UPO som hoppar enmeterssprång som en Staffordshirebullterrier på steroider.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *