Lucka 10: Berätta vad som finns i din väska

I min väska finns en bok, en telefon, plånbok, läppomada, hemnyckel och läppstift. Dessutom fungerar den ganska långt som skötväska nuförtiden så en av Sagas blöjor kan man oftast hitta där, en napp och en tuttflaska om man har tur. Jag borde vara rutinerad efter tre små barn men jag kan ofta gå hemifrån utan blöja och hamnar nu och då handla en ny napp bara för att jag glömt och sovtiden närmar sig. Jag byter väska väldigt ofta, använder parallellt flera per vecka så ingenting ”onödigt” hinner samlas i dem.

Den här hittade jag i somras och hör för tillfället till favoriterna:

Saga har en likadani rött och så är den lite mindre:

Visst är det konstigt att se lite sommarbilder, allt är så grönt och skönt. Tänk att man kan ha balkongsdörren öppen sådär och bära så lite kläder. För övrigt är detta en del av Julkalendern.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *