Dagens visit

Traskade i ösregnet iväg till en söt vän idag. Eftersom församlingens klubb slutar okristligt tidigt (haha) för terminen, förbarmade sig Anna och ordnade en mini mammapappabarn-träff. Spontant började vi sjunga sånger som våra mammor sjöng för oss då vi var små. Sånger jag glömt att jag kunnat, som Lille sotarmurre går, eller Känner du historien om fiskarna små… Det var roligt, våra barn blev alla glada av den improviserade sångstunden.

Henrik, vem är han som sitter närmast Saga? Andra får också gissa. Henrik, tänk början av nittiotalet!

 

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dagens visit

  1. Henrik skriver:

    Jens Sjöblom ser det ut som!!!
    Trevligt!!!

    Var har ni träffats?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *