Lucka 17: Berätta om hur en perfekt dag ser ut för dig

Om vi alla är hemma om vi inte behöver stressa om vi inte har några måsten alls, det kan vara perfekt. Men den här dagen var också perfekt och då har vi gjort massor.

Det blir närmare perfekt om jag är utvilad (dvs haft förstånd att gå i tid i säng och inte spelat wordfeud kl 1 på natten med Daniel). Är jag pigg är jag glad, är jag glad är jag påhittig och kreativ, är jag påhittig bor inte Tant Tjat här alls. Då får jag barnen att klä på sig på två röda minuter utan minsta lilla tjat, då slinker morgongröten ner snabbare än du hinner blinka, då kommer vi iväg till skolan med glada skratt och utan stress. Det kan vara en perfekt början till en perfekt dag.

Detta är en del av Julkalendern.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *