Stämningsfullt

Besöket i den Lilla lanthandeln var superbt, för oss får detta gärna bli en tradition. Dels är det fint att få nymalet mjöl, en nyhuggen gran och röda vinteräpplen, men det bästa var förstås att träffa både släkt och vänner. Här är min bror och min far.

Här är min svägerska med lilla babyn i magen.

På eftermiddagen kom lillasyster med familjen för att hjälpa oss att klä granen. Många små hjälpredor gjorde granen strålande. Dessutom hade vi turen att ha familjens hovfotograf på plats. Bilderna ser nästan arrangerade ut, men det är de inte. Roligt då hela familjen råkar stå på samma plats för en gångs skull.

Här visar Harald sin pepparkakskonstruktion för moster och kusin, en fotbollsplan, förstås!

Kolla in min lille son (”eget fel, det är du som lärt mig”, sa han då jag sa att jag lägger ut den på bloggen. Klicka på bilden om du inte ser vad han gör).

När granen var klädd tittade ännu min mamma in som hastigast. Jag fick träffa nästan hela min familj idag, bara storasyster saknar jag nu. Det här kan man nästa kalla en försmak av julen. Då vi alla träffas.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Stämningsfullt

  1. Carina skriver:

    TACK! Vi stortrivdes och myser nu med tanken om vad vi gjort idag! Det var den rätta julstämningen vi intog tillsammans! Gott, trevligt, skojigt! Hahh, men Artur! ;D (lik mor…det ser man ju på våra barn…;Dhahha)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *