Downton Abbey-maraton

Att man kan bli så fast i någon serie. Att man bara går och längtar tills barnen somnat och man får slänga upp fötterna i soffan. Med te och apelsiner och bara njuta. Njuta av ren och skär underhållning av högsta klass. Det var Downton Abbey för mig. Den serien har allt, ifrågasättande av dåtidens klassamhälle, lagom mycket politik och en massa kärlek. Sedan jul har jag nu plöjt mig igenom de två första säsongerna plus ett långt julspecialavsnitt på hela 95 minuter!

Nu måste jag vänta till september på nästa säsong. Suck!

Vad ska jag se på nu? Tipsa mig om den bästa, tack.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

3 svar på Downton Abbey-maraton

  1. Maria skriver:

    Downton Abbey är sååå bra! Kollade också delarna som maraton i december och kan inte vänta på hösten!

  2. Henna skriver:

    Hej!

    Jag har Downton Abbey på väntelistan. Mamma hade med sig hela produktionen av Anne på Grönkulla (också nyare delar, då Anne och Gilbert är vuxna) och det var så skönt att leva på Prince Edward Island i en vecka och nu kan jag drömma några veckor till. Sen kanske Downton Abbey?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *