Kom inte och ta det som är mitt

Vi är ett gäng som träffas så gott som varje vecka. Vi turas om att vara hemma hos varandra, barnen får leka och vi vuxna pratar på så gott det går. Idag var det vår tur och Saga betedde sig som en riktig två-åring. Alla saker är mina, mina, mina. Jobbigt men samtidigt hälsosamt med lite jämngammalt motstånd. Hon är ju lite van att alltid få som hon vill, med två bröder som gör allt för henne och ger efter i allt.

Och så lite bildbevis på det, kolla in Sagasus.

Ett- och två-åringar är roliga. Var och en pysslar på med sitt samtidigt som de har full koll på vem som tog vilken sak och helst ska alla ha samma sak i samma sekund. Men vi har roligt. Nästa gång ska vi träffas på mark som ingen av barnen äger. Det blir spännande, då kan de alla bara ta det lugnt och njuta och ingen behöver vakta något. Mer om det nästa vecka.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Kom inte och ta det som är mitt

  1. Svenne-banan Anna skriver:

    Tack för härlig fikastund! Dina scones kommer finnas till salu i Annas och Sonjas sagoland (den berömda bokhandeln) i framtiden. Någon som känner någon i SLS så vi kan få startfinansiering??
    Kram!
    PS: Det står ”Wonderfully Superlost” på tröjan…ganska mycket jag om nätterna varit dåliga:-)

  2. Jessica skriver:

    Just så där har jag det alla vardagar! 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *