13. Blå eller blue som i baby blues

Kombinerar dagens tema blå från fotolistan med en dagens saga.

Baby blues är en humoristisk bok, samtidigt som den har ett djup, den är insiktsfull och ger stöd till nyblivna mammor. Alla mammor är inte likadana, de känner inte på samma sätt bara för att de blivit mammor. Att få barn är omvälvande för alla, men kan upplevas på olika sätt. Trots att den här boken är skriven på ett roligt sätt är det en seriös skildring av efter-förlossning-depression. För att citera bakpärmens text: ”… en galghumoristisk helvetesskildring av krossade myter och drömmar om den lyckliga familjen.” Pia Hintze är författaren. Jättebra!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *