Då känslorna går över styr

Det är roligt att Sagasus nu kan prata och lite berätta hur det känns när mamma hennes är borta. Visserligen var hon arg när jag kom hem. Eller säkert var hon glad egentligen men ilskan över att jag varit frånvarande tog överhand. När hon lite lugnat sig sa hon:

”Nästa gång Saga tåga, mamma gå mommo, nej, Saga mommo mamma tåga!”

Så blev hon ilsken en stund igen och sedan fick jag veta att;

”Elvis (mormors katt) tittar Nalle Puh Saga”.

Sedan skrek hon igen, lugnade sig efter en kvart och sa;

”Nu Saga dricka plökk sen sova.”

Och efter den mjölken somnade min lilla flicka, som jag saknat så rysligt. Jag har förstås saknat mina fina pojkar också som jag nu får sportlova med hela resten av veckan.

20120220-214356.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

6 svar på Då känslorna går över styr

 1. Anna La skriver:

  Voi liten. Men duktig är hon nog på att säga.

 2. Mikaela skriver:

  Plökk är ett fint ord som jag tycker att ni alltid ska använda. Det gör nog vem som helst glad. Även om jag inte är så förtjust i plökk själv.
  Jag ska idag igen köpa mjölk, men det blir mycker roligare idag, tack vare Saga, för idag ska jag köpa Plökk! 🙂

 3. Karin L skriver:

  Voi gulle liten. Inte är det lätt då man är liten. Men bra om hon sen blev glad och ville dricka ”plökk”. Min Saga är också arg för att pappa har åkt bort. Fick häromdagen höra att pappa minsann är bäscht på att lära henne åka NOUBÅÅRD 🙂
  Men skönt att du fick komma hem till dina små! Kram på dig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *