Dagens saga och annat smått och gott

20120220-170411.jpg

Alltså den här boken är så sjuk och så sjukt rolig så jag kommer på mig själv att fnittra högt här i tåget. Har aldrig tidigare läst Martina Haag. Jag vet inte hur jag ska beskriva den men den är underhållande och passar perfekt som tågunderhållning efter en studiedag i Vasa. Glada hälsningar från Missångerträsk heter den.

Ni vet inte hur fint det var i Vasa idag. -5, sol och snö. Ajaj så fint. Det går inte att beskriva det heller.

Så blev jag faster till en ny lite bebé idag. Det är stort. Den känslan går inte heller riktigt att beskriva.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Dagens saga och annat smått och gott

 1. Jessica skriver:

  Hon skriver roliga böcker den där Martina Haag. Har läst många av hennes.

  Vi har också njutit av härligt solsken idag. Fåglarna kvittrade och det var vår i luften! Härligt!

  Grattis till faster!

 2. Annika skriver:

  Hejsan
  Letade just efter den när jag var i Sverige, har läst alla andra hennes böcker. Skicka mail om du vill sälja den.

  • sonja skriver:

   Jag skulle ha sålt den genast, men det är bibbans exemplar, kolla med dem. Du kan ju beställa den så får du den garanterat, betalar bara 50 c. Så brukar jag göra med böcker jag gärna vill läsa, den här hittade jag i bokbussen. Där fanns också Ebba w Sydows Kungligt snygg som jag lånade!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *