Lite harmt

Äsch också, jag skulle fylla på luft i däcket på Sagas vagn. Tog fram cykelpumpen och pumpade. Vad hände? Jo jag tömde hela däcket på luft. Vad gör jag nu då? Använder pulka kanske? Jag har aldrig varit bra på att fylla luft i vare sig cykel- eller barnvagnsdäck. Vet inte hur det ska låta,  hur tungt det ska vara eller hur länge jag ska hålla på.  Jag vet i alla fall att det inte borde bli helt utan luft.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

3 svar på Lite harmt

  1. Mats skriver:

    Har däcket en likadan ventil som på bilen? Dvs det är ett runt hål med en liten pigg i. Knalla du upp till Teboil med vagnen/tomma däcket. På däckets sida står det också max tryck (uppges ofta i psi på barnvagnsjul). Sedan är det bara att fylla upp med luftkompressorn på stationen.

    • sonja skriver:

      Jo, så ser det ut. Problemet är bara det att vi tidigare pumpade det på TB men så i höstas fick ena däcket en stor bula på och då sa hon i vagnbutiken att det är för att vi fyllt på det vid bensastationen, trycket var för stort, men jag visste inte att det går att justera till barnvagnsläge, måste testa det. Eller sätta Basse och pumpa. Tack massor för tipset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *