Äventyrsbrorsan

De här två är riktigt goda vänner. De har en åldersskillnad på sex år och ändå leker då många långa timmar. Artur bygger koja, lägger pussel och läser böcker. Han har livlig fantasi och tar med henne på äventyr så lekparken suddas ut i kanterna. Syskon är bäst.

20120304-124038.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

6 svar på Äventyrsbrorsan

 1. Melli skriver:

  Syskon är bäst! 🙂
  Ni verkar ha så underbara syskonband i er familj. Bråkar de någongång? Våra älskar visserligen varandra mer än nåt annat men nog slåss de så det ryker om det en hel del också. :/

  • sonja skriver:

   De bråkar sällan. Men klart det händer. Om de bråkar så grälar de så att de säger ”fult” till varandra, aldrig fysiskt. De är väldigt olika våra pojkar, de leker oftast med varandra genom att spela fotboll eller bygga något ute i snön. Den ena har väldigt livlig fantasi den andra är mer av en professorstyp och gillar mest att läsa och bygga saker. Med Saga bråkar de aldrig, ännu ;).

   • Tina skriver:

    Det är jätte fint! Kanske det är för att de har större åldersskillnad också?
    Våra gör ofta samma saker, och trampar tror jag därför in på varandras revir. Märker också att 9-åringen och 5-åringen sällan ryker ihop, medan 5- och 7-åringen kivas rätt så ofta. 7- och 9-åringen ryker också ihop ibland. Under minstingens 2-3 första år stred de inte med henne och gav alltid efter till hennes fördel, och jag var litet orolig att hon ska bli helt omöjlig, så jag är nog nöjd över motståndet hon får nuförtiden ävenom det blir litet högljutt ibland.

    • sonja skriver:

     Det kan nog hända, men Basse och hans sykon har nog typ aldrig grälat de heller så det kanske kommer därifrån? Inte grälat som vi, men vi älskar varandra ändå och det är det viktigaste.

     Kram!

 2. Simon skriver:

  Artur är en go’ kille! Hälsningar från Zio. Också till Saga som fyller år idag. Grattis!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *