Den glada strumpan

Hittade Happy Socks till pojkarna igår. Förutom att man blir på gott humör av de härliga färgerna kommer vi att skratta så vi kiknar då vi efter tvätten ska para ihop paren som är opar. Det är härligt med utmaningar i vardagen.

 

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

8 svar på Den glada strumpan

 1. Jenny skriver:

  Fint med färgglada sockor 🙂

 2. Melli skriver:

  Kikade lite på samma märkes strumpor i stadium nu senast. Gillar! Det är ett rätt nytt märke för mig. Köpte en blus till sambon som var fin också. Lite annorlunda print. 🙂

  • sonja skriver:

   Nytt märke också för mig, vi köpte ett par utebyxor till Artur också, av samma märke. Harald tror att det är ett skate-märke?

   • Melli skriver:

    Mycket möjligt med så fina färger! 🙂 Om byxorna är vattentäta får du gärna berätta om era erfarenheter då de använts en tid. 🙂 De hade rätt snygga vinterskor också på rea (för helt löjligt lågt pris) men försöker minimera antalet skoköp nu, det blir ju just att satsa på vår och sommarskor.

    • sonja skriver:

     De borde hålla vatten, men vi får se. Orsaken till att vi måste köpa nya utebyxor var för att hans Reima tec + halare inte längre höll och han blev våt! Så det finns knappast något plagg som håller länge? Den halaren har visserligen använts i fyra säsonger så kanske den tjänat sitt syfte?

 3. Camilla skriver:

  Det är ett skate- märke (William har koll ; ) han har också strumpor av det märket).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *