En nostalgitripp

Välkomna med på en liten nostalgitripp!

Det var precis likadant väder för två år sedan. Solen sken och det blåste kallt, det var vackert väder. Jag och Basse hade åkt in till Kvinnis på morgonen för igångsättning. Jag var då i v 42+0 och väntan är omöjlig att beskriva. Jag hade gett upp redan, hon skulle aldrig komma. De försökte sätta igång förlossningen men då fostret bara sov drog även det ut på tiden. Hon var duktig på att sova redan i magen. Vi promenerade hela dagen och på kvällen kom förlossningen igång, två timmar senare föddes vår Saga. Efterlängtad och oändligt älskad.

Min mage var så stor, jackan gick inte längre att stänga.

Tänk att vi fick en Saga, henne hade vi längtat ända sedan juni året innan. Nu var hon här.

Hon var en lättskött baby, sov och åt, sov och åt. Minns en gång då vi lagt ut henne på balkongen kl 9, for ut i en lekpark kl 11, tog en promenad och gick på café. Då vi kom fram hade klockan hunnit bli tre och den lilla tösabiten sov fortfarande i sin vagn. Då väckte jag henne för jag måste amma henne.

Den lilla solstrålen.

Så fyllde hon ett och leendet blev bara större.

Och idag lägger hon pussel med många bitar, sjunger och är bara så fin.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på En nostalgitripp

 1. Mikaela skriver:

  Hon är nog sååå fin. Lyckans henne som föddes till er familj. Lyckans er som fick henne. och tänk att hon sov sådär mycket. Härligt säger jag!

 2. Mikaela skriver:

  Sound of music har jag utan att överdriva säkert sett 150 ggr. Så jag vet var Maria sjunger så :). Ja! Du måste ha gjort något gott när du fått en sån liten diamant.

  • sonja skriver:

   Vi är lite tvillingsjälar tror jag, dina inlägg kunde vara mina inlägg, din lunch kunde vara min och samma filmer har vi sett säkert 150 ggr, varken mer eller mindre.

   Och ju mer jag började fundera på det här desto spöklikare blev det: Tänk om vi levt parallella liv hela våra liv, vi sågs ju på Elka varje dag utan att vi visste om varandra. Våra pojkar är födda 15.6 och 31.3! Är det inte lite, bara lite skrämmande? Och roligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *