Lovar försöka njuta

När min mamma ringer och berättar att Saga sovit gott, att hon fått sova bredvid min mamma tvinnandes hennes hår efter att ha gråtit ”mamma kom”, att hon sagt ”god gröt” och varit sprudlande glad, då tar mitt hjärta ett glädjeskutt och jag lovar försöka njuta av att få studera, lovar försöka njuta av all den egen tid jag plötsligt har.

Så här beskriver Saga det jag gör: mamma åka tåget jobba skolan. Ganska rätt.

Sol till er alla. Berätta gärna om du har något du kan försöka njuta av idag.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

7 svar på Lovar försöka njuta

 1. Lina skriver:

  Njuter av möjligheten att ha ett eget företag. Känns så bra just nu. Och tack vare det så behöver jag inte jobba kvällar och helger som jag annars gjort, kan istället vara med familjen och vänner då.

 2. Camilla Meinander skriver:

  Här njuter mormor till 100% <3 . Efter morgongröten tog vi en promenad till hästhagen och fick där uppleva många hästar, till lilla Sagas förtjusning. Sen promenerade vi hemåt igen och Saga berättar på vägen. mamma jobbar skolan, pappa jobbar nikkas jobbar, Artur skolan, Harald skola o Saga me mommo <3<3<3. Snart vaknar mommos gullunge från dagssömnen. Sen blir det mellanmål och ut i solskenet!

  • Sonja skriver:

   Jag är glad över rapporterna du ger mig. Fast jag vet ju att ni har det super! Vad skoj att ni får så fint väder. Vi hörs igen.

 3. Carina skriver:

  Idag anlände en till hjälpreda. Ivrig tös åkte iväg till paradiset i Immersby. ”Vi ska leka med Saga och jag kan sköta om henne, hon pratar sådär roligt”, sa Madicken. Och jag känner en viss saknad redan, av bara tanken att hon inte är hemma ikväll…men, skönt för dem att ha ett litet extra vinterlov! ;D Kram till Dej

  • Sonja skriver:

   De kommer att ha så kul tillsammans. Roligt att de får vara så länge tillsammans och med mamma. Kram till dig också!

 4. Maria skriver:

  Jag försöker njuta av att bara få slappa på dagarna och njuta av Ellen på kvällarna. Snart är jag inte ensam på dagarna och måste dela min uppmärksamhet på kvällarna.

  Det är ledsen över att jag inte kan njuta av är det fina vädret. Har så ont att gå ute (speciellt när det är snö och nu jätte halt) och Ellen tycker heller inte om att vara ute när det är så halt. Så det blir inga promenader men bara jag ploppar så ska jag promenera reven av mig (bokstavligen).

  Kämpa på i Vasa!

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *